EASYWET

Intensificator de culoare, effect de ud, uscare rapida.
  • Piatra Naturala
  • Cuart
  • Ceramica

Descriere produs

EASYWET este recomandat pentru toate tipurile de marmura, travertin, pietre naturale, granit pentru a obține un efect “ud” la interior. Recomandam aplicarea pe suprafețe lustruite, rectificate, șlefuite, periate, fiamate sau chiar nefinisate. Aplicare foarte usoara. Lustruire ușoară și uscarea rapidă. Este potrivit pentru liniile de dozare.


Instructiuni de utilizare

Produsul trebuie să fie aplicat uniform pe suprafete uscate și curate. Prezența apei sau a prafului poate influența rezultatul in ceea ce privește uniformitatea suprafeței. Recomandam aplicarea produsului folosind o pensula, o cârpă, burete sau printr-un pulverizator. Utilizați cantitatea potrivită pentru ca materialul sa o poata absorbi. Apoi, după câteva secunde, curatati suprafețele cu o carpa curata. Orice exces de EASYWET creează un strat superficial lucios si lipicios, astfel încât excesul trebuie îndepărtat imediat după aplicare. Recomandam repetarea acestui tratament după 10-15 minute de la prima aplicare. În cazul aplicării pe podele, nu pasiti pe suprafață înainte.

IMPORTANT: atunci când o suprafață este tratată pentru prima dată, recomandam testarea produsului pe o parte ascunsa a materialului.
După utilizare, pastrati cutiile bine inchise.


Date tehnice

  • Densitate la 250 C gr/cm3: 0.88
  • Aspect : lichid opalescent
  • Culoare standard: incolor
  • Consum: la utilizare normala, cu 1 l de produs este posibil a fi tratati aprox. 20-30mp. Consumul depinde foarte mult de porozitatea materialului.

Termen de valabilitate

Termenul de valabilitate este de 24 de luni in ambalajul original, la temperaturi cuprinse intre 18 si 25 grade Celsius, ferit de razele soarelui, caldura si umiditate excesive.

Masuri de siguranta

Este un produs chimic. Cititi cu atentie regulile si masurile de siguranta inscrise pe cutie. Nu lasati la indemana copiilor. In caz de contact cu ochii, clatiti imediat cu apa curata.

Download

Dati click pe unul dintre linkurile de mai jos pentru a descarca resursele.Pentru mai multe informatii, va rugam sa completati urmatorul formular:


Nume (*)

Prenume (*)

Companie

Adresa

Telefon

E-mail (*)

Mesaj

Am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile de utilizare a datelor.
Produse similare


wax_stripper Wax Stripper
NSQC
Detalii produs
Skudo Universal Skudo Universal
NSQC
Detalii produs
multibond_cartridge Multibond Cartridge
NSQC
Detalii produs
NE GASITI SI PE RETELELE SOCIALE