Companie

Acum si in Romania , Tenax fabrica și comercializeaza inca din 1956 o gamă largă de masticuri, rășini, abrazive, produse de tratare a suprafeței și ustensile pentru tratarea și prelucrarea materialelor, pietrelor, cuarțului și ceramicii. Afla mai mult

Prezenta in Romania a grupului, Tenax confirma dorinta grupului de a deservi o cat mai mare parte din piata . Tenax comercializeaza inca din 1956 o gamă largă de masticuri, rășini, abrazive, produse de tratare a suprafeței și ustensile pentru tratarea și prelucrarea materialelor, pietrelor, cuarțului și ceramicii. Oferim soluții eficiente, atat pentru zona industriala cat si pentru uz casnic.. Suntem lider în sectorul nostru, cunoscut și respectat în întreaga lume pentru calitățile remarcabile ale produselor noastre.

Înființată în Valpolicella (Verona), un cartier care a produs și a lucrat faimoasa sa marmură încă din antichitate, ne distingem prin calitatea și profesionalismul nostru, care au făcut întotdeauna Tenax un mândru reprezentant al produselor "Made in Italy" la nivel mondial.

Acoperim piata la nivel global prin 11 birouri dispuse pe cinci continente, așa că suntem mereu aproape de clienți nostri.

Suntem prezenți în:
Italia (Verona + Toscana), Brazilia, China, Germania, India, Iran, Spania, Africa de Sud, Turcia, SUA si Romania.

Cercetare si dezvoltare

Cercetarea continuă șiexperimentarea ne permit să oferim produse care răspund și anticipă nevoile pieței. Afla mai mult

Cercetarea continuă și experimentarea ne permit să oferim produse care răspund și anticipă nevoile pieței. Laboratoarele noastre dispun de o echipă de cercetători și specialiști de înaltă calificare care se angajează să producă produse avangardiste în ceea ce privește funcțiile, testarea și calitatea.

La Tenax oferim un serviciu activ global de asistență tehnică. Tehnicienii noștri calificați ajung la clienți din întreaga lume, sprijinindu-i în alegerea produselor și pornirea noilor fabrici. Ascultând partenerii noștri, apropiindu-i de ei și comunicând direct cu ei, îi ajutăm să crească și să obțină cele mai bune rezultate.

Certificari

Am încredințat celor mai importante autorități internaționale certificarea produselor și proceselor noastre de producție pentru a asigura în mod constant cea mai bună calitate a activității noastre: Afla mai mult

Am încredințat celor mai importante autorități internaționale certificarea produselor și proceselor noastre de producție pentru a asigura în mod constant cea mai bună calitate a activității noastre:

Calitate în conformitate cu standardul internațional UNI EN ISO 9001: 2008.
Laborator intern de cercetare acreditat de M.I.U.R. (Ministerul de Universități și Cercetare).
Certificarea AEO, care asigură facilități privind tranzacțiile efectuate la vamă.
Contactul cu produse alimentare: o cantitate vastă dintre produse noastre este aprobată pentru contactul cu alimentele în conformitate cu Decretul ministerial 21/03/1973, Regulamentul CE 1935/2004 și amendamentele ulterioare.

Istorie

Grupul nostru a fost înființat în 1956, din dorinta lui Angelo Bombana, care a început să producă mastic pentru piața locală din Sant'Ambrogio di Valpolicella. Afla mai mult

Grupul nostru a fost înființat în 1956, din dorinta lui Angelo Bombana, care a început să producă mastic pentru piața locală din Sant'Ambrogio di Valpolicella. Acesta este începutul unei povesti de succes care, încă din anii 1960, a dus la implementarea producției de magnezită și a materialelor abrazive sintetice pentru marmură, în plus față de mastic și astfel Grupul nostru a devenit un partener strategic pentru companiile de frunte din industrie.

După moartea prematură a lui Angelo Bombana în 1980, fiii săi, Igino și Alberto, au preluat compania. Sub conducerea lor, compania a început să se transforme în Grupul pe care îl cunoaștem astăzi.

Punctul real de cotitură a apărut la începutul anilor 1990, când au fost lansate pe piață produse de ultimă oră și revoluționare, cum ar fi rășinile epoxidice. Întrucât gama noastră de produse a fost în continuu îmbunătățită și eficientă, ne-am îndreptat atenția în străinătate, în special pe piețele emergente și aproape neexploatate. În 1998 a venit timpul să ne deschidem primele birouri în străinătate.

În noul mileniu, produsele Tenax au devenit fiabile și cruciale pentru profesioniștii care procesează piatră la nivel mondial. Diviziile Tenax Quarzo și Tenax Ceramica au fost create pentru a oferi un serviciu dedicat produselor concepute special pentru aceste materiale.

Înființarea companiei Tenax Italia și a celorlalte buletine recente ne-a permis să ajungem în fiecare colț al globului cu produsele și serviciile noastre de asistență tehnică. 2015 a fost anul în care diviziile Fabricator și Proiecte Principale au luat forma celor două mari provocări ale Grupului nostru, folosind experiența dobândită în acești ani pentru a deveni specializată în sectoare și alte domenii decât cea industrială.

2016 marchează aniversarea a 60 de ani și crearea Casei Tenax, zonă dedicată cercetării, experimentării și comunicării cu toți clienții noștri. Este obiectivul nostru pentru viitor: să continuăm să creștem și să îmbunătățim împreună cu partenerii noștri.

NE GASITI SI PE RETELELE SOCIALE