AGER

Intensificator de culoare / efect de umed/ impermeabilizant impotriva apei si a petelor de ulei.
  • Piatra Naturala
  • Cuart

  • Enhancer
  • Solvent basedDescriere produs

AGER este potrivit pentru „imbatranirea” tuturor tipurilor de marmura, travertin, pietre naturale si granit, în scopul de a obține un efect de “umed” atat la interior cat si la exterior. Recomandam aplicarea pe suprafețe dure, șlefuite, periate, fiamate sau rectificate.

AGER este de asemenea potrivit pentru a proteja suprafețele împotriva petelor de ulei și apă. Produsul nu isi schimba culoarea atunci când este expus la razele soarelui. AGER actioneaza în microporozitatile materialului ceea ce ofera un efect de “umed” permanent. De asemenea, are si un efect anti-graffiti.


Instructiuni de utilizare

Produsul trebuie aplicat in strat uniform pe suprafete uscate și curate. Prezența apei sau a prafului poate influența rezultatul în ceea ce privește uniformitatea suprafeței. Recomandam aplicarea produsului folosind o pensula, o cârpă, burete sau un pulverizator. Utilizați cantitatea potrivită pentru ca materialul sa o poata absorbi. Apoi, după câteva secunde, curatati suprafata cu o carpa curata. Orice exces de AGER creează un strat superficial lucios și lipicios, astfel încât excesul trebuie îndepărtat imediat după aplicare.
Recomandam repetarea tratamentului dupa 10-15 minute de la prima aplicare. Efectul anti-pete va fi atins după aproximativ 24 de ore de la aplicare. În cazul aplicării pe podele, nu pasiti pe suprafață inainte de aplicare.

IMPORTANT: atunci când o suprafață este tratată pentru prima dată, recomandam testarea produsului pe o parte ascunsă a materialului. După utilizare, pastrati cutiile bine inchise.


Date tehnice

  • Densitate la 25 grade Celsius (gr/ml): 0.95
  • Aspect: lichid
  • Culoare standard: incolor
  • Cantitate utilizabila: in mod normal, 1 litru de produs este suficient pentru a trata 20 – 30 mp de material. Suprafata acoperita depinde foarte mult de porozitatea materialului.

Termen de valabilitate

Produsul este valabil 2 ani in conditii de temperatura cuprinse intre 18 si 25 grade Celsius, ferit de surse de caldura, umiditate sau razele soarelui.


Masuri de siguranta

Este un produs chimic. Cititi cu atentie regulile si masurile de siguranta inscrise pe cutie.

Download

Dati click pe unul dintre linkurile de mai jos pentru a descarca resursele.Pentru mai multe informatii, va rugam sa completati urmatorul formular:


Nume (*)

Prenume (*)

Companie

Adresa

Telefon

E-mail (*)

Mesaj

Am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile de utilizare a datelor.
Produse similare


wax_stripper Wax Stripper
NSQC
Detalii produs
wax_remover Wax Remover
NSQ
Detalii produs
tewax Tewax
NSQ
Detalii produs
sealux Sealux
NSQ
Detalii produs
Skudo Universal Skudo Universal
NSQC
Detalii produs
multibond_cartridge Multibond Cartridge
NSQC
Detalii produs
NE GASITI SI PE RETELELE SOCIALE