CEARA SOLIDA

Marirea punctului de luciu.
  • Piatra Naturala
  • Cuart
  • Ceramica

Descriere produs

CERA PASTA este o ceara solida foarte concentrata. Este folosita pentru a crește efectul de lustruire pe onyx, marmura, pietre naturale, granit, terrazzo. De asemenea, este utilizata pentru a restabili efectul de lustru. Aplicarea acestui produs poate creste efectul de luciu cu 5-6 până la 15-16 puncte.

CERA PASTA este un amestec de ceruri speciale foarte pure și albe, dizolvate prin solvenți, care permite un nivel ridicat de penetrare pe materialul tratat ceea ce conduce la un efect de lungă durata. Are o rezistenta buna la exterior.


Instructiuni de utilizare

Produsul trebuie să fie aplicat uniform pe suprafete uscate și curate. Prezența apei sau a prafului poate influența rezultatul în ceea ce privește uniformitatea suprafeței. Recomandam aplicarea produsului folosind un burete sau o cârpă. Se aplică o cantitate uniformă pe intreaga suprafață. Lasati ceara sa se usuce timp de cateva minute apoi curățati suprafata cu o carpa curata. În cazul în care ceara nu este uscata, suprafata nu va prezenta luciu. Excesul trebuie îndepărtat imediat după aplicare. Veti obține un efect imediat. Când o suprafață este tratată pentru prima dată, recomandam testarea produsului pe o parte ascunsă. În mod normal, cu 1 litru este posibila tratarea a 20-30 de metri pătrați de piatră. Consumul depinde foarte mult de porozitatea materialului. După utilizare, pastrati cutiile bine inchise.


Date tehnice

  • Densitate la 25 grade Celsius (gr/cm3): 0.9 – 1.0
  • Aspect: pasta
  • Culoare standard: alb/galben

Termen de valabilitate

Termenul de valabilitate este de 24 de luni in ambalajul original, la temperaturi cuprinse intre 18 si 25 grade Celsius, ferit de razele soarelui, caldura si umiditate excesive.

Masuri de siguranta

Este un produs chimic. Cititi cu atentie regulile si masurile de siguranta inscrise pe cutie. Nu lasati la indemana copiilor. In caz de contact cu ochii, clatiti imediat cu apa curata.

Download

Dati click pe unul dintre linkurile de mai jos pentru a descarca resursele.Pentru mai multe informatii, va rugam sa completati urmatorul formular:


Nume (*)

Prenume (*)

Companie

Adresa

Telefon

E-mail (*)

Mesaj

Am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile de utilizare a datelor.
Produse similare


wax_stripper Wax Stripper
NSQC
Detalii produs
Skudo Universal Skudo Universal
NSQC
Detalii produs
multibond_cartridge Multibond Cartridge
NSQC
Detalii produs
NE GASITI SI PE RETELELE SOCIALE