ANTI – EFFLORESCENCE

Stabilizator pe baza de apa.
  • Piatra Naturala
  • Cuart

  • Water basedDescriere produs

ANTI-EFFLORESCENCE este stabilizator pe bază de apă pentru protecția materialelor poroase și absorbante impotriva eflorescentei oxizilor de fier si a altor contaminanti. Produsul trebuie aplicat pe partea din spate a plăcii pentru a preveni aparitia contaminanților la suprafața materialului și formarea de dungi și/sau pete. Este un tratament ireversibil care trebuie efectuat cu o zi înainte de instalare.ANTI-EFFLORESCENCE este un produs specific pentru piatra naturala, marmura si granit neprotejate și fara rasina pe partea din spate.


Instructiuni de utilizare

ANTI-EFFLORESCENCE este un produs gata de utilizare. Diluarea nu este necesară. Aplicati produsul pe partea din spate a plăcii cu o pensulă și lasati-l să acționeze timp de cel puțin 24 de ore. IMPORTANT: ANTI-EFFLORESCENCE este un produs foarte alcalin care nu se aplica pe suprafete lucioase, acestea putand fi deteriorate. Produsul poate schimba aspectul unor suprafete sensibile la substante alcaline si a unor materiale plastice.

Atunci când o suprafață este tratată pentru prima dată, recomandam testarea produsului pe o parte ascunsă a materialului. După utilizare, pastrati cutiile bine inchise.


Date tehnice

  • Densitate la 25 grade Celsius (gr/ml): 1.032
  • Aspect: lichid
  • Culoare standard: alb
  • PH: 13

Termen de valabilitate

Produsul este valabil 2 ani in conditii de temperatura cuprinse intre 18 si 25 grade Celsius, ferit de surse de caldura, umiditate sau razele soarelui.


Masuri de siguranta

Este un produs chimic. Cititi cu atentie regulile si masurile de siguranta inscrise pe cutie.

Download

Dati click pe unul dintre linkurile de mai jos pentru a descarca resursele.Pentru mai multe informatii, va rugam sa completati urmatorul formular:


Nume (*)

Prenume (*)

Companie

Adresa

Telefon

E-mail (*)

Mesaj

Am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile de utilizare a datelor.
Produse similare


wax_stripper Wax Stripper
NSQC
Detalii produs
wax_remover Wax Remover
NSQ
Detalii produs
tewax Tewax
NSQ
Detalii produs
sealux Sealux
NSQ
Detalii produs
Skudo Universal Skudo Universal
NSQC
Detalii produs
multibond_cartridge Multibond Cartridge
NSQC
Detalii produs
NE GASITI SI PE RETELELE SOCIALE